バイキングメニュー

農家レストラン"みかん畑"のお料理はお母さんたちが心をこめて作る家庭料理です。毎日かつおぶし、昆布で基本のだしをとって、後はお母さんたちそれぞれの味付けで作られています。定番メニューはありますが、作るお母さんによって味が違いますし、その時の旬の食材、仕入れ内容によってもメニューが変わります。何回きていただいてもお楽しみいただけます!定番メニューでも時間帯や日によってはお召し上がりいただけない場合もありますが、ご了承ください。

Dishes made in Mikan Batake are home-made cooking by local mothers. Every day, they make basic dashi from bonito flakes and kelp, and make dishes with their own taste. There is standard menu, but the taste is a little different depends on mothers, and they use ingredients in season, so you can enjoy every time you come! We’re sorry that standard menu may not be on the table depending on the day and time.


31.jpg
自家製らっきょ漬け Home-made Pickled Shallots
30.jpg
厚揚げの煮物   Atsuage Nimono
29.jpg
お母さんの佃煮  Mother’s Tsukudani
28.jpg
お皿リニューアル   Renewal Plate
2.jpg
揚げ鶏のレモン煮   Chicken Boiled with Lemon
23.jpg
紀州の茶がゆ  Kisyu Cha-gayu
1.jpg
ごぼうの甘辛煮   Burdock Amakara-ni
19.jpg
さんまのみりん干し  Saury Mirin-boshi
18.jpg
なつかしのカレー   Curry and Rice
13.jpg
手づくり刺身こんにゃく  Home-made Sashimi konnyaku
12.jpg
梅,ドレッシングのグリーンサラダ  Green Salad with Ume Dressing
14.jpg
天ぷら  Tenpura
15.jpg
八宝菜  Chop Suey
16.jpg
大豆煮  Soybeans-ni
10.jpg
筑前煮  Chikuzen-ni
8.jpg
ひじき煮 Hijiki-ni
17.jpg
切干大根  Dried Strips of Radish
22.jpg
大根なます  Radish namasu
5.jpg
ポテトサラダ  Potato salad
6.jpg
お母さんのおにぎり  Mother’s Rice Ball
11.jpg
野菜たっぷり卵焼き   Tamago-yaki with Vegetables
21.jpg
コーヒーゼリー  Coffee Jelly
20.jpg
上秋津のみかん Mikan in Akizuno

ImageAlbum